Barn, kosthold og sjømat, teori

Barn, kosthold og sjømat, teori, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Våre dyktige kursholdere gir en teoretisk gjennomgang av tema knyttet til barns kosthold og viktigheten av at barn spiser nok sjømat. Kurset tilbys i kombinasjon med et praktisk kurs med tilberedning av sjømat.

Hvorfor det er sunt å spise sjømat? Hvorfor er det viktig at barnehage/SFO legger til rette for gode vaner, og hvordan kan dette gjøres? Hvordan kan vi bruke matlaging som en del av den pedagogiske aktiviteten? Dette er eksempler på tema som tas opp på kurset. I veiledningsheftet som deles ut på kurset finner du tips og råd om bruk av sjømat i barnehage/SFO, og gode sjømatoppskrifter som vi vet at barna liker!

Interessert i å delta på kurs? Ta kontakt med Fiskesprells kontaktperson i ditt fylke, eller send en epost til fiskesprell@seafood.no