Matoverfølsomhet i barnehagen, teori

Matoverfølsomhet i barnehagen, teori, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

I samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund har vi satt sammen et kurs som gir en innføring i de vanligste matallergiene og -intoleransene blant barn. Kurset tilbys som hovedregel i kombinasjon med et praktisk kurs med tilberedning av sjømat som vi vet barna liker!

Vi gir tips og råd om hvordan dere som jobber i barnehage og SFO kan tilrettelegge mattilbudet slik at også barn med matoverfølsomhet får gode måltidsopplevelser. I materiellet som følger kurset finner du oppskrifter på sjømatretter som er spesielt tilpasset og tilrettelagt for barnehage/SFO som har barn med matoverfølsomhet. Les mer

Interessert i å delta på kurs? Ta kontakt med Fiskesprells kontaktperson i ditt fylke, eller send en epost til fiskesprell@seafood.no