Sjømat i barnehage og SFO, praksis

Sjømat i barnehage og SFO, praksis, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Under veiledning av våre dyktige kursholdere gir vi deg en innføring i hvordan du kan tilberede velsmakende sjømatretter basert på ferske sjømatråvarer og deilig tilbehør. Dette vet vi at barna liker! Kurset tilbys i kombinasjon med et teorikurs fra Fiskesprell. 

Vi bruker et stort utvalg oppskrifter som egner seg for tilberedning til mange, med enkle hjelpemidler. Gjennom kurset viser vi deg noe av mangfoldet i ulike sjømatråvarer, tilberedningsmetoder og tilbehør, som gjør at alle kan finne sin sjømatfavoritt. Og du får selvfølgelig smake på resultatet! 

Interessert i å delta på kurs? Ta kontakt med Fiskesprells kontaktperson i ditt fylke, eller send en epost til fiskesprell@seafood.no