Sjømat i utekjøkkenet, praksis

Sjømat i utekjøkkenet, praksis, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Barnehage og SFO er mye på tur. Dette gir muligheter for andre mat- og måltidsopplevelser enn det tradisjonelle innemåltidet. 

På dette kurset tar vi med oss ferske sjømatråvarer og masse deilig tilbehør ut i naturen, og viser deg hvordan du kan tilberede sjømatlunsjen over bål eller grill. Vi har fokus på hvordan barna kan involveres i matlagingen, og hvordan dette kan brukes som utgangspunkt for variert pedagogisk aktivitet. Her har vi fokus også på den hele fisken, med studier av fiskens anatomi samt filetering og bearbeiding av hel fisk. Kanskje er du så heldig at du jobber i en barnehage som kan dra på fisketur og fiske fisken selv? Oppskriftene er utviklet med tanke på at maten skal tilberedes med enkle forberedelser og enkelt utstyr. Våre dyktige og erfarne kursholdere viser deg hvordan. Les mer 

Interessert i å delta på kurs? Ta kontakt med Fiskesprells kontaktperson i ditt fylke, eller send en epost til fiskesprell@seafood.no