Skip to main content

Fiskeburger

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Fiskeburger er et populært og lettvint valg når man skal lage mat til mange. I tillegg smaker det utrolig godt.

20 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

8 stk fiskekarbonader
8 stk burgerbrød
½ stk isbergsalat
200 g wokblanding
1 dl sweet chilisaus

Framgangsmåte

  1. Varm fiskekarbonadene i ovn på 180 °C i 8–10 minutter.
  2. Legg bunnene til burgerbrødene på et brett, gjerne med burgerpapir. Legg på isbergsalat.
  3. Bland wokblanding og sweet chilisaus, og fordel blandingen på toppen av isbergsalaten.
  4. Legg på varme fiskekarbonader og topp med burgerbrødet.

Server straks.

Tips: Wokblanding kan kjøpes ferdig. Den inneholder ofte hodekål, gulrot, stangselleri, rødkål, purre, rød paprika og kålrot.

Allergener: Fisk, melk, gluten (enkelte fiskekaker inneholder også egg, soya, gluten og selleri).