Fiskeburger

Fiskeburger, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
10

    10 porsjoner

  • 20 min

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Fiskeburger er et populært og lettvint valg når man skal lage mat til mange. I tillegg smaker det utrolig godt. Denne oppskriften passer for 10 barn på SFO.

Ingredienser


10 stk  fiskekarbonader, nøkkelhullmerket
10 stk  burgerbrød
350 g  isbergsalat, ferdigkuttet
300 g  wokblanding
1 dl  sweet chilisaus

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Varm fiskekarbonadene i ovn på 180 °C i 8–10 minutter.
  • Legg bunnene til burgerbrødene på et brett, gjerne med burgerpapir. Legg på isbergsalat.
  • Bland wokblanding og sweet chilisaus, og fordel blandingen på toppen av isbergsalaten.
  • Legg på varme fiskekarbonader og topp med burgerbrødet.

Server straks.

Tips: Wokblanding kan kjøpes ferdig. Den inneholder ofte hodekål, gulrot, stangselleri, rødkål, purre, rød paprika og kålrot.