Skip to main content

Fiskespyd

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Fiskespyd er en turfavoritt blant barna. Denne oppskriften er uten gluten, skalldyr og nøtter, men pass på å sjekke om fiskekakene er glutenfri.

20 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

300 g laksefilet, uten skinn og bein
2 stk fiskekake
4 stk potet, liten type
1 stk paprika, gul
1 stk squash, grønn
4 stk cherrytomat
2 ss olje
8 stk grillspyd
salt og pepper

Framgangsmåte

  1. Kok potet.
  2. Skjær laksen i terninger på ca. 3 cm.
  3. Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.
  4. Vask, rens og skjær paprika i store biter og squash i tykke skiver.
  5. Vask og del cherrytomatene i to.
  6. Træ ingrediensene på grillspydene.
  7. Pensle spydene med olje og dryss over litt salt og pepper.

Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt og server.

Allergener: Fisk. *Ferdigfiskekaker inneholder fisk og melk, kan inneholde egg, soya, selleri, gluten. 

Tips: Fiskespyd kan serveres i tortillalefse eller pitabrød, husk ev. glutenfri type. For å unngå uhell, klipp spissen av spydene etter at maten er tredd på.