Grillspyd med laks og sei

Grillspyd med laks og sei, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Grillspyd er enkelt og godt å ha på grillen. Du kan lett variere dem med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker. Server med sitron og lettrømme ved siden av.

Ingredienser

-
+

300 g  laksefilet, uten skinn og bein
300 g  seifilet, uten skinn og bein
1 stk  paprika, rød
1 stk  squash, grønn
1 stk  squash, gul
4 stk  grillspyd
2 ss  olje
0,5 ts  salt
0,5 ts  pepper

Tilbehør

1 stk  sitron
3 dl  lettrømme

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær fisken i ca. 2 cm terninger.
  • Vask, rens og skjær paprika og squash i 1-2 cm terninger eller skiver.
  • Træ fisk og grønnsaker på grillspydene, og pensle med litt olje.
  • Dryss over litt salt og pepper, eller annet krydder om du ønsker det.
  • Grill raskt ved sterk varme i 1-2 minutter på hver side.

Drypp gjerne noen dråper sitron over grillspydene og server dem sammen med lettrømme.

Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må disse ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.