Havets skattkiste

Havets skattkiste, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Dette er en oppskrift du enkelt kan lage både på grillen og i stekeovnen. Her kan både store og små lage sine egne pakker, akkurat slik de vil ha dem.

Ingredienser

-
+

300 g  laksefilet, uten skinn og bein
300 g  seifilet, uten skinn og bein
1 stk  løk
2 stk  gulrot
0,5 stk  brokkoli
2 ss  olje
4 ss  soyasaus
4 ark  grillfolie

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.
  • Vask og rens løk, gulrot og brokkoli.
  • Skjær løk og gulrot i tynne skiver og del brokkoli i små buketter.
  • Pensle grillfolien med olje og brett opp kantene til en skål.
  • Legg et utvalg av grønnsaker på folien og ha soyasaus over.
  • Legg fisketerninger over grønnsakene.
  • Brett sammen folien og legg pakkene på varm grill.
  • La pakkene ligge på grillen i ca. 10 minutter.
  • Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar. 

Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.

Tips: Du kan også lage Havets skattkiste i stekeovnen. Da bruker du vanlig aluminiumsfolie i stedet for grillfolie. Stek pakkene i stekeovn ved 180 °C til fisken er ferdig. Det tar ca. 12 minutter.