Pastalaks

Pastalaks, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.

Ingredienser

-
+

600 g  laksefilet, uten skinn og bein
4 pors  pasta
0,5 stk  purre
0,5 stk  blomkål
150 g  erter, fryst
5 dl  matfløte
   salt og pepper
   gressløk

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær laks i terninger. 
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Skjær purre i skiver og del blomkål i små buketter.
  • Kok purre, blomkål og erter i fløten, og smak til med salt og pepper. 
  • Legg i laksen og la trekke i 1-2 minutter, til laksen er gjennomkokt.

Server med pasta. Pynt gjerne med hakket gressløk når pastaen serveres.