Pastasalat med fiskekaker

Pastasalat med fiskekaker, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
10

    10 porsjoner

  • 20-40 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Denne oppskriften på pastasalat med fiskekaker er enkel å lage og veldig smakfull. Den kan spises som lunsj, eller som en lett og frisk middagsrett. 

Ingredienser


500 g  fiskekake
250 g  pasta, fullkorn
20 stk  cherrytomat
25 stk  sukkererter
10 stk  tomat, soltørket
10 stk  oliven, sorte, uten sten
15 terninger  fetaost
   basilikum, frisk

Tilbehør

   brød, grovt

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær fiskekakene i terninger.
  • Kok pastaen etter anvisning på pakken, skyll den i kaldt vann og la vannet renne godt av.
  • Skjær cherrytomater i fire, sukkererter i tre og soltørkede tomater og oliven i små biter.
  • Grovhakk fetaostterningene.
  • Ha pastaen i en bolle sammen med fiskekaketerningene, grønnsakene og fetaosten. Dryss basilikum over.

Server salaten med grovt brød til.

Tips: Sukkererter som er importert fra land utenfor EU skal forvelles før bruk.