Spaghetti med laks og reker

Spaghetti med laks og reker, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Spaghetti er noe barna liker, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften med røkt laks, reker og crème fraîche neste gang? Den passer perfekt i en travel hverdag.

Ingredienser

-
+

100 g  røkt laks
100 g  reker, uten skall
200 g  spaghetti, fullkorn
2 stk  vårløk
8 stilker  gressløk
3 ss  crème fraîche
0,5 ts  salt
0,25 ts  pepper

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær røkt laks i skiver.
  • Kok spaghetti etter anvisningen på pakken og sil av vannet.
  • Vask, rens og skjær vårløk i ringer.
  • Vask, rens og finhakk gressløk.
  • Varm crème fraîche raskt i en kjele på svak varme. 
  • Bland crème fraîche og røkt laks med spaghettien.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Vend vårløk og gressløk inn i spagettien.

Vend rekene inn i spaghettien og server.