Skip to main content

Taco med laks

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Prøv denne oppskriften på taco med laks neste gang dere skal lage et varmt måltid til barna – den blir fort en favoritt.

20 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

600 g laksefilet
3 ss olivenolje
3 ts spisskummen, malt
3 ts paprikapulver
½ ts kajennepepper
2 ts oregano
½ ts salt
½ stk lime

Tilbehør
8 stk tacotubs
400 g salat, blandet
1,5 dl ost, revet
0,5 dl kesam
0,5 dl tacosaus

Framgangsmåte

  1. Fjern skinn og bein fra laksefileten hvis nødvendig, og del den i terninger på ca. 2x2 centimeter. Fordel terningene på stekebrett med bakepapir.
  2. Bland olje, krydder og limesaft. Pensle laksetreningene med krydderblandingen.
  3. Stek i ovn ved 180 °C i 8–10 minutter til fisken er gjennomstekt.
  4. Varm tacotubs/trays etter anvisning på pakken.
  5. Fyll tubs/trays med salatblanding og fordel lakseterninger over. Topp med ost, 1 ss kesam og 1 ts tacosaus.

Server straks.

Allergener: Fisk, melk *Tacosaus kan inneholde soya..