Wrap med ørret

Wrap med ørret, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Svært enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Wrap med røkt ørret, agurk, snøfrisk og ruccolasalat passer godt å ha i matpakken. I denne oppskriften foreslår vi også å ha med noen cherrytomater ved siden.

Ingredienser

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Smør snøfrisk på hver tortillawrap.
  • Legg over skiver med røkt ørret.
  • Vask ruccolasalat og agurk, og skjær agurk i stenger. Legg gjerne noen agurkstenger til side.
  • Ha ruccolasalat og agurkstenger over ørreten.
  • Rull sammen hver wrap og del dem i to.

Legg ørretwrap i matboksen, gjerne sammen med noen agurkstaver eller cherrytomater om du har.

Tips: Du kan variere med andre typer smøreost og tilbehør.