Wrap med karrisild

Wrap med karrisild, Fotograf: Esten Borgos
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Esten Borgos

Wraps er enkelt å lage. I denne oppskriften kan du lage karrisalaten ferdig i forkant og ha den i tortillawraps rett før servering for best resultat.

Ingredienser

-
+

3 stk  matjessild, doble fileter
1 stk  eple
1 dl  sylteagurk
4 stk  vårløk

Karrisaus

150 g  majones, lett
3 ss  crème fraîche
2 ss  hvitvinseddik
1 ts  sukker
1 ss  karri
0,25 ts  salt
0,25 ts  pepper

Tilbehør

8 stk  tortillawrap, grov
   tannpinner

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær matjessild, eple og sylteagurk i biter, og vårløk i skiver.
  • Bland sammen ingrediensene til karrisausen og smak til med karri, salt og pepper.
  • Vend inn sildebitene, eple, sylteagurk og vårløk.
  • Smør karriblandingen på ene halvdelen av en tortillawrap og rull sammen.
  • Del rullene i passende biter og fest med tannpinner.

Ha bitene på fat og server som tapas eller forrett.

Tips: Om du ønsker kan du bruke kryddersild i stedet for matjessild i denne oppskriften.