Wrap med laks og mangosalat

Wrap med laks og mangosalat
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20-40 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Lag en smakfull wrap med laks og mangosalat til lunsj eller som lett middag. Dette er en oppskrift som er spennende og enkel å lage.

Ingredienser

-
+

600 g  laksefilet, uten skinn og bein
2 ss  margarin, flytende
1 ts  salt
0,5 ts  pepper

Mangosalat

1 stk  mango
0,5 stk  chili, rød
0,5 stk  isbergsalat
1 kvist  koriander, frisk
0,5 stk  lime

Tilbehør

2 ss  lettrømme
2 ts  wasabi
4 stk  tortillawrap
2 ss  sesamfrø

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær laksefileten i serveringsstykker.
  • Stek laksestykkene i flytende margarin i 3 minutter på hver side.
  • Krydre med salt og pepper.

Mangosalat

  • Skrell mango og skjær i strimler.
  • Rens chili og del den i tynne skiver.
  • Vask og rens salaten, og skjær den i tynne strimler.
  • Finhakk koriander.
  • Bland sammen mango, chili, salat og koriander.
  • Press saften av lime og ha over salaten.

Tilbehør

  • Rør sammen lettrømme og wasabi.
  • Smør blandingen på tortillawraps og legg på litt mangosalat.
  • Legg laksestykket over og strø på litt sesamfrø.

Brett sammen og server.