Wraps med crispy laks

Wraps med crispy laks, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
10

    10 porsjoner

  • 20 min

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Denne oppskriften på wraps med crispy laks er enkel å lage til mange og smaker i tillegg utrolig godt. Oppskriften passer til 10 barn på SFO.

Ingredienser


800 g  laksefilet
100 g  crispy chicken krydderblanding
1 stk  rødløk
20 stk  cherrytomat
10 stk  tortillawrap, grov
350 g  isbergsalat, ferdigkuttet
1,2 dl  hvitløkdressing

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Fjern skinn og bein hvis nødvendig, og skjær laksefileten i tynne skiver, ca. 40 g per skive.
  • Vend laksen i krydderblandingen etter anvisning på pakken. Legg fisken på stekebrett med bakepapir.
  • Stek i ovn ved 180 °C i 8–10 minutter til laksen er gjennomstekt.
  • Rens rødløken og del den i tynne ringer.
  • Vask tomatene og del dem i fire.
  • Fyll tortillawraps med to skiver laks, isbergsalat, tomatbåter, rødløk og topp med dressing.

Server straks.