Skip to main content

Wraps med crispy laks

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Denne oppskriften på wraps med crispy laks er enkel å lage til mange og smaker i tillegg utrolig godt. 

20 min
Enkel
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

600 g laksefilet
1 pakke crispy chicken krydderblanding
½ stk rødløk
10 stk cherrytomat
6-8 stk tortillawraps, fullkorn
½ stk isbergsalat

Rømmedressing
1-2 fedd hvitløk
1 dl lettrømme
1 ss persille
1 ss sitronsaft
salt og pepper
sukker

Framgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180°C.
  2. Fjern skinn og bein fra laksefileten hvis nødvendig. Del den i tynne skiver.
  3. Vend laksen i krydderblandingen etter anvisning på pakken. Legg fisken på stekebrett med bakepapir.
  4. Stek i stekeovnen i 6-8 minutter til laksen er gjennomstekt.
  5. Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.
  6. Rens rødløk og del i tynne ringer.
  7. Vask tomat og del i fire.
  8. Kutt isbergsalat i tynne strimler.

Rømmedressing

  1. Finhakk hvitløk og bland alle ingrediensene sammen. Smak til med salt, pepper og sukker.

Fyll tortillawraps med laks, isbergsalat, rødløk og tomatbåter. Topp med dressing og server straks.

Allergener: Fisk, gluren (hvete, evt. andre kornsorter), melk 

Tips: Denne retten passer godt som matpakke.