Wraps med tex mex-fisk

Wraps med tex mex-fisk, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20-40 min

  • Vanskelighetsgrad

    Middels

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Lag tex mex-fisk neste gang du skal på tur. Skjær alt ferdig hjemme, så alt du trenger å gjøre når du kommer frem er å steke seien og varme tortillawraps.

Ingredienser

-
+

500 g  seifilet, uten skinn og bein
0,5 dl  hvetemel
1 ss  tacokrydder
   olje
   plastpose, tynn

Tilbehør

4 stk  tortillawrap, grov
0,5 stk  isbergsalat
0,25 stk  agurk
1 stk  gulrot
50 g  mais
2 ss  tacosaus
4 ss  kesam
   grillfolie

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær fisken i terninger på 3 cm.
  • Bland hvetemel og tacokrydder i en tynn plastpose.
  • Ha fisken i posen sammen med melblandingen og bland forsiktig.
  • Varm litt olje på en steketakke eller bålwok, og stek fisketerningene. Snu fisken forsiktig når den har fått god stekeskorpe. Fisken skal sprøstekes.

Tilbehør

  • Pakk tortillawraps inn i grillfolie og varm dem.
  • Vask og rens isbergsalat og agurk, og skjær dem i tynne strimler.
  • Vask, rens og riv gulrot på et rivjern.
  • Fyll tortillawraps med salat, agurk, gulrot og mais. 
  • Legg fisken over og topp med tacosaus og kesam.

Pakk sammen og server.

Tips: Denne oppskriften er uten egg, skalldyr og nøtter. Den blir også melkefri om den serveres uten kesam.